Avajang (02-06-14)
سلامامروز دو تا رم یک گیگابایت Kingstone خریدم ولی وقتی رو مادربرد میزنم صدای بوق پی در پی میده تمام اسلات ها هم امتحان کردم بازم همین مشکلو داره(یه رم دو گیگ دارم که تو تمام اسلاتا کار میکنه یعنی اسلات های مادربرد سالم هستن)این رم هارو تو یه سیستم دیگه انداختم کار کرد الان مشکل از چی میتونه باشه؟
مادربرد gigabyte ga-965p-s3
رمی که الان دارم kingston 2gb bus 800
رم هایی که خریدم دو تا رم kingstone 1gb bus 800
تمام جایگشت های ممکن برای انداختن رم رو مادربرد هم امتحان کردمالبته رو مادربرد asus دوستم جواب دادبازم میگم این رم ها رو بدون رمی که الان دارم هم که میندازم بازم همون بوق رو میزنه
Avajang (02-06-14)
|
دوست عزیز اگر با رم خودتون بالا میاد . بایوس رو از سایت گیگابایت دانلود و اپدیت کنید .البته این برد چندین revison دارد . که rev را روی بردتون درج شده .آخرین بایوس f14 هست برای این بردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط yakuzaturk برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
---
دوست عزیز اگر مشکلی در اپدیت بایوس داشتی از راهنمای کامل بایوس شهر سخت افزار استفاده کنید
آموزش کامل آپديت بايوس انواع مادربردها (نسخه جدید)
*MoJtAbA* (01-06-14), hamed 111 (01-06-14), life24 (01-06-14), ViViD (02-06-14), yakuzaturk (01-06-14)
بایوس آپدیت کرده بودم قبلا به آخرین ورژن که تو سایتم همینه...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر اینطوری هست . مشکل عدم سازگاری با بردت دارند . چون چندین نوع کینگستون باس 800 تو بازار بود . تنها راهش تعویض رمها با یک مدل سازگار با بردت هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط yakuzaturk برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای اینکه مطمئن باشید رمی که انتخاب کردید روی این برد بدون مشکل کار میکند . لیست qvl مادربردت رو ببینید
http://download.gigabyte.cn/FileList...ga-965p-s3.pdf
*MoJtAbA* (02-06-14), yakuzaturk (02-06-14)
الان این رم 2 گیگ که کار میکنه مشخصاتش اینه KVR800D2N6 1.8v که تو فایل PDF که گذاشتین هم نیست ولی کار میکنه......و این رم جدید که خریدم هم دقیقا همین مدل هست فقط 1 گیگابایت استبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه KINGMAX به مدل KLBC28K-3AK14 512kb که اینم به همراه 2 گیگ رو مین کار میکنه ولی تو فایل pdf نیست
نوع مادربرد هم rev1 است
آخرین ویرایش توسط yakuzaturk در تاریخ 02-06-14 انجام شده است
درسته. این برد قدیمیست و خیلی از رمها تو لیست نیست . خوب مشکل ناسازگاری با این کینگستون هاست . میتونی ازشون عکس بگذاری . با بردت سازگار نیستندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط yakuzaturk برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (02-06-14), yakuzaturk (02-06-14)
|
این رم هایی که الان رو سیستمهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم رم هایی که خریدم
لینک
http://www.uploadax.com/images/53102988436258334019.jpg
اگه ناسازگاریه این دو تا رم دقیقا مثل هم هستند دیگه مشکل چیه آخه؟
یکی از دوستان میگفت که فرکانس مادربرد اون رم رو ساپرت نمیکنه دقیقا چیزایی که گفته بود اینه
بهترین راه اینه که اول ولتاژ رو اونی که رو رم نوشته بزاری
بعد بری زمان های تاخیر رو تنظیم کنی
بعد فرکانس رو بزاری رو 800
آخرین ویرایش توسط M A H R A D در تاریخ 02-06-14 انجام شده است علت: ادغام پستها
رم های قبلیت مثل هم نیستند . تو سری ddr2 `پاتریوت و کینگستون خیلی ریمارک دارند . به خاطر همین روی هر بردی بالا نمیاد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط yakuzaturk برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون کار رو میتونید انجام بدید مثلا با همین رمها که بالا میاد ولتاژ رو مثل لیبل بزنید و تو بایوس سیو کنید و بعد با این رم ها تست کنید . البته احتمالش زیاد نیست
*MoJtAbA* (02-06-14), aryaiee (02-06-14), yakuzaturk (02-06-14)
کاربر گرامی اگر از روند پاسخگویی و پشتیبانی گیگابایت آواژنگ در این انجمن رضایت دارید لطفا نظر خودتون رو در تاپیک زیر اعلام فرمایید .
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum...7%D9%86-45529/
*MoJtAbA* (02-06-14)
نظرات اساتید رو خوندم بسیار خوب و کافی هستش و با این عزیزان هم عقیده هستم.فقط یک سوال تک تک هم امتحان فرمودین؟
مسلح شو به آنچه در توان داری!
*MoJtAbA* (02-06-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks